Iowa Chops
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær en dyb lomme i hver kotelet. Bland ingredienserne til fyldet, væd det med en anelse vand eller mælk, smag til med salt og peber og læg det i koteletterne. Brug et par kødnåle til at holde sammen på det. Koteletterne brunes godt på begge sider på panden i olie, lægges i ovnfast fad og steger færdige i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn - ca. 60 minutter.
Pisk honning, sennep, rosmarin, salt og peber sammen og brug det til at pensle kødet med flere gange under stegningen i ovnen. |
|
Opskriften er vist 28230 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne