Iowa Chops

Iowa Chops, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :
Iowa Chops, billede 4 Iowa Chops, billede 1 Iowa Chops, billede 2 Iowa Chops, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1400 g.tykke - meget tykke - svinekoteletter med ben
 
 Fyld:
1,5 dl.majs i hele kerner (fra dåse siger originalen)
1 dl.brødkrumme
1 spsk.hakket persille
 Finthakket salvie - ca. 1 tsk
1 spsk.fint hakket løg
1,5 dl.æbler, skrællede og skåret i små tern
 Majsolie til stegning
 
 Glasering:
5 spsk.honning
4 spsk.mild sennep
0.5 tsk.tørret rosmarin
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skær en dyb lomme i hver kotelet. Bland ingredienserne til fyldet, væd det med en anelse vand eller mælk, smag til med salt og peber og læg det i koteletterne. Brug et par kødnåle til at holde sammen på det. Koteletterne brunes godt på begge sider på panden i olie, lægges i ovnfast fad og steger færdige i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn - ca. 60 minutter.

Pisk honning, sennep, rosmarin, salt og peber sammen og brug det til at pensle kødet med flere gange under stegningen i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 28230 gange,
og udskrevet 278 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu