En chili
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Kødet udskæres i tern på ca. 1 cm. Chilier flækkes, kernerne fjernes og de hakkes i ganske små tern.
I en tykbundet gryde brunes kødet på alle sider i et par spsk. olie (eventuelt ad et par gange). Løg og hakket chili tilsættes og svitses kort. Alle krydderierne tilsættes og svitses kort. Tomatpuré og flåede tomater tilsættes. Eventuel også lidt bouillon. Lad retten snurre under låg til kødet er mørt - ca. 30 minutter. Tilsæt bønnerne, varm det igennem og jævn efter ønske med Maizena udrørt i koldt vand - eller brug sovsejævner direkte. Smag til med salt og peber. Server retten direkte fra gryden. Den revne ost serveres i skål for sig - og det samme gælder crackers (bisquits) som man efter smag smuldrer over retten på tallerkenen. Tips: I USA serveres typisk breadsticks til retten - små brød, der kan erstattes af flutes. |
|
Opskriften er vist 12431 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne