Creamy Baked Chicken
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Bryststykkerne deles i halve eller i tredjedele og arrangeres i et smurt ovnfast fad. Skiver af ost lægges over. Suppen fortyndes efter anvisning og hældes ved. Bruges suppe og flødeost, varmes suppen op og osten tilsættes gradvist i klatter og piskes godt ind.
Croutonerne knuses og drysses over og til sidst dryppes smeltet smør over det hele. Bages i ovnen ved 200 grader til kødet er gennemstegt og overfladen er gylden og sprød - 45-50 minutter. Tips: Færdiglavede krydrede croutoner findes i et par udgaver færdige i Danmark. Men lav dem evt. selv: Brød afskorpes og skæres i små tern. De vædes akkurat med olivenolie, vendes i lidt knust hvidløg og blandes efter smag med tørrede krydderurter - timian, oregano, salvie for eksempel. Bages i ovnen ved 200 grader til de er sprøde og gyldne og drysses derefter med en anelse groft salt. |
|
Opskriften er vist 20536 gange,
og udskrevet 296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne