Chocolate Hershey Bar Pie
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Amerika Indsendt : |
|
|
Kiksene (der bedst knuses fint i processor) blandes med sukker og smeltet smør. Fordel det i bund og sider på en tærteform, tryk det godt til og stil det i køleskabet i mindst en time.
Over simrende vandbad smeltes chokoladen (i små bidder) sammen med skumfiduserne og mælken. Også den blanding skal i køleskabet til den er meget kold. Fløden piskes til skum der blandes med chokolade/skumfiduser og fyldet lægges i tærten, der nu er klar til servering. |
|
Opskriften er vist 16662 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2007-10-24 15:50:30 Den er meget sød men det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen... undervejs var jeg lidt i tvivl, men fandt ud af at skumfiduserne skal smelte helt. Jeg brugte nogle havregrynskiks men den blev noget smuldrende og ikke sprød. Til gengæld synes jeg den var bedst på 2. dagen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne