Corn chowder (Tyk majssuppe)

Corn chowder (Tyk majssuppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Løse majs

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 skiverbacon
1 løg skåret i tynde skiver
5 dl.majs (fra frost eller dåse)
2.5 dl.tern af kogte kartofler
1 ds.koncentreret champignonsuppe
6.5 dl.mælk
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Baconskiverne steges sprøde i eget fedt i en gryde. Bacon tages op, og noget af fedtet hældes fra - der skal være ca. 2 spsk tilbage. Løg svitses heri til de begynder at tage farve. Resten af ingredienserne tilsættes, det bringes til kogepunktet og simrer nogle minutter. Smages til (salt er muligvis unødvendigt) og serveres med bacon smuldret over





karakterer:
Opskriften er vist 17470 gange,
og udskrevet 328 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Prøv evt. at blende det færdige produkr, dog uden bacon.

  -   2005-01-01 01:01:01
Den selv samme forret bliver serveret rygende varm, hos Claim Jumper kæden i USA.