Corn chowder (Tyk majssuppe)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Løse majs Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Baconskiverne steges sprøde i eget fedt i en gryde. Bacon tages op, og noget af fedtet hældes fra - der skal være ca. 2 spsk tilbage. Løg svitses heri til de begynder at tage farve. Resten af ingredienserne tilsættes, det bringes til kogepunktet og simrer nogle minutter. Smages til (salt er muligvis unødvendigt) og serveres med bacon smuldret over
|
|
Opskriften er vist 17470 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Finn Jørgensen - 2005-01-01 01:01:01 Prøv evt. at blende det færdige produkr, dog uden bacon. Finn Jørgensen - 2005-01-01 01:01:01 Den selv samme forret bliver serveret rygende varm, hos Claim Jumper kæden i USA. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne