New England Clam Chowder
Hovedingrediens : Muslinger - Clam's / Grønne muslinger Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Hvis der anvendes friske muslinger skrubbes de godt, hvis nogle ikke vil lukke sig, kasseres de.
2 dl vand bringes i kog, og muslingerne dampes åbne heri under låg - det tager kun nogle minutter. Muslingerne tages ud af skallerne og suppen gemmes. Kartofler skrælles og skives. Bacon skæres i tern og steges sprøde i eget fedt i en gryde og tages op. Tag evt. lidt af fedtet fra inden løgene sauteres blidt uden at tage farve. Kartoflerne og suppen fra muslingerne (eller saften fra dåserne med clams) tilsættes. Tilsæt også bouillon eller vand nok til kartoflerne er dækkede. Lad det simre under låg til kartoflerne er møre. Muslingerne hakkes groft og tilsættes sammen med mælken, fløden og bacontern. Varmes langsomt til kogepunktet og smages til med en anelse cayennepeber, salt og peber. Tips: Visse opskrifter anbefaler en klat koldt smør i hver portion. |
|
Opskriften er vist 28286 gange,
og udskrevet 720 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-06-13 19:15:14 hvor kan man købe "clams" ikke muslinger bliver slet ikke det samme resultat... hvilke butikker holde sådan nogle ? Pigen der ikke ved - 2010-10-22 10:58:08 Hvad er det for en opskrift? Er det en kage eller? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne