Groft durumbrød med fordej
Hovedingrediens : Mel - Durummel Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud med lunkent vand og tilsæt groft durummel.
Dæk skålen med et grydelåg og sæt den ved køkkentemperatur i 1 døgn.
Næste dag: Rør salt, surmælk, vand og mel i fordejen. Ælt dejen godt igennem. Sæt den til hævning til dobbelt størrelse, ca. 1 time. Slå dejen ned og del den i 2. Form hvert dejstykke til et brød og læg dem på en plade beklædt med bagepapir. Lad brødene efterhæve ca. 20 min. Rids dem med en skarp kniv, pensl med vand og drys lidt groft durummel på. Bag brødene ved 200 grader C. på nederste ribbe i 40-50 min. Lad dem køle af på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 19152 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-10-30 07:28:15 Et super brød. Men hvis man i stedet for at komme mere mel i, så bag det i en form, så blver det rigtig lækkert og luftigt. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Sørg for at komme rigeligt mel i. Ellers løber dejen let ud på pladen. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Super lækkert brød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne