Langtidshævet durumbrød
Hovedingrediens : Mel - Durummel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fyld gæren i en røreskål og rør den ud i lidt af det kolde vand med håndmixer eller røremaskine
Tilsæt resten af vandet og de øvrige ingredienser og ælt dejen i 3 – 5 minutter Dæk dejen til med et vådt viskestykke og stil dejen til hævning minimum 8 timer – gerne et helt døgn. Dejen skal helst hæve på et køligt sted; max 15 grader C. Slå dejen ned, form 2 brød og læg dem på bagepapir på en bageplade Efterhæv brødene et lunt sted i 2 – 3 timer Rids brødene, pensl med vand og drys evt. mel over Bag brødene ved 220 grader C alm. ovn i ca. 25 minutter. |
|
Opskriften er vist 44463 gange,
og udskrevet 969 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne