Langtidshævet durumbrød

Langtidshævet durumbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 2 Brød
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Durummel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Langtidshævet durumbrød, billede 4 Langtidshævet durumbrød, billede 1 Langtidshævet durumbrød, billede 2 Langtidshævet durumbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
20 gram Gær, frisk
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Tykmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
600 gram Durummel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Fyld gæren i en røreskål og rør den ud i lidt af det kolde vand med håndmixer eller røremaskine

Tilsæt resten af vandet og de øvrige ingredienser og ælt dejen i 3 – 5 minutter

Dæk dejen til med et vådt viskestykke og stil dejen til hævning minimum 8 timer – gerne et helt døgn. Dejen skal helst hæve på et køligt sted; max 15 grader C.

Slå dejen ned, form 2 brød og læg dem på bagepapir på en bageplade

Efterhæv brødene et lunt sted i 2 – 3 timer

Rids brødene, pensl med vand og drys evt. mel over

Bag brødene ved 220 grader C alm. ovn i ca. 25 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 44463 gange,
og udskrevet 969 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 19477 (4637 kcal)
KJ pr. Brød 9738 (2318 kcal)
Vægt ialt 2110 gram
Vægt pr. Brød 1055 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 923 KJ (219 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 42.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu