Kalvesauté med sommerkål
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet ud som pommes frites. Skær kålen ud i halvgrove stykker og skyl dem den hurtigt i en skål med vand. Lad den dryppe godt af. Skær eller riv stilkene af spinaten, skyl bladene i tre hold koldt vand og skær bladene i strimler. Fjern de groveste kørvelstilke og hak resten let. Steg kødet i ca. 3 min. på en meget varm pande (gerne en wok), evt. a 2 hold. Krydr med salt og peber. Tag kødet af panden, der koges af med æbleeddiken. Sautér kålen i smør i en anden pande til den falder lidt sammen, kom spinaten ved. Tag grøntsagerne op med en hulske, så væden bliver tilbage. Kom grøntsagerne, kød og kødsaft i panden med nedkogt æbleeddike, vend en smørklat og kørvel i. Smag til med salt og peber og servér straks på fire varme tallerkner.
Servering Flottest at servere til, er et pocheret eller et smilende æg, der lægges oven på hver portion og skæres over med en kniv. Alternativt, nye kartofler, ris eller et andet traditionelt tilbehør. |
|
Opskriften er vist 10023 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne