Kalvesauté med sommerkål

Kalvesauté med sommerkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
7-800 g.kalveklump, uden fedt og sener
 
0.25 dl.æbleeddike
1 bdt.kørvel
150 g.frisk spinat
500 g.sommerkål
 salt
 peber
 smør
 
Opskrift:
Skær kødet ud som pommes frites. Skær kålen ud i halvgrove stykker og skyl dem den hurtigt i en skål med vand. Lad den dryppe godt af. Skær eller riv stilkene af spinaten, skyl bladene i tre hold koldt vand og skær bladene i strimler. Fjern de groveste kørvelstilke og hak resten let. Steg kødet i ca. 3 min. på en meget varm pande (gerne en wok), evt. a 2 hold. Krydr med salt og peber. Tag kødet af panden, der koges af med æbleeddiken. Sautér kålen i smør i en anden pande til den falder lidt sammen, kom spinaten ved. Tag grøntsagerne op med en hulske, så væden bliver tilbage. Kom grøntsagerne, kød og kødsaft i panden med nedkogt æbleeddike, vend en smørklat og kørvel i. Smag til med salt og peber og servér straks på fire varme tallerkner.

Servering
Flottest at servere til, er et pocheret eller et smilende æg, der lægges oven på hver portion og skæres over med en kniv. Alternativt, nye kartofler, ris eller et andet traditionelt tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 10023 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu