Japansk svine-sauté med ingefær
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Oprindelsesland : Japan Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i meget tynde skiver (2-3 mm). Rør marinaden sammen. Rens de friske grøntsager og snit dem fint. Skær bambusskudene i strimler. Varm olien i en wok. Brun kødskiverne ved god varme under konstant omrøring ca. 2 minutter. Tag kødet op. Svits porre og bladselleri ved god varme ca. 2 minutter under konstant omrøring. Laæg squash og bambusskud i gryden og svits 1 minut mere. Læg kødet tilbage i gryden og hæld marinaden over. Rør igennem og lad retten sautere nogle minutter under låg.
Servér sautéen med løse ris. |
|
Opskriften er vist 13873 gange,
og udskrevet 406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer mikkel - 2005-01-01 01:01:01 1 dl soya sauce?! du må være gal |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne