Lammekoteletter i ovn
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ovnen forvarmes til 180 grader.
Løgene pilles og skæres i skiver, der deles i ringe. Tomaterne ridses i kryds, skoldes, flås, befries for stilkfæste og skæres i terninger. Peberfrugterne flækkes, befries for kerner, skylles og skæres i tern 1 spsk. smør smeltes i en gryde og løgringene svitses let. Tomaterne tilsættes og snurrer sammen med løgene i 5 minutter. Peberfrugterne tilsættes og alt svitses sammen i 1 - 2 minutter. Lammekoteletterne brunes på pande og lægges i en smurt bradepande. Grøntsagsblandingen fordeles over koteletterne. Alt krydres med salt, timian og paprika. 1 kop vand tilsættes og koteletterne sættes i ovnen 30 - 40 minutter. |
|
Opskriften er vist 123688 gange,
og udskrevet 1924 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer buhl - 2017-12-03 13:24:25 Mangler lidt hvidløg anonym - 2017-05-28 20:15:56 Hvidløg klæder lammekotteletter Anette Theil - 2016-11-26 18:52:32 simpelthen den bedste opskrift. Jeg har ikke lyst til at prøve andre for jeg tror ikke nogen er bedre. Glæder mig kun til næste gang. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne