Stir fry grøntsager med pasta fetina og valnødder
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt : Red : |
|
|
Pastaen koges i letsaltet vand, og vandet hældes fra.
Porrerne skæres i tynde skiver, peberfrugten i tynde strimler, tomaterne halveres, kinakålen strimles, og bladsellerien skæres i små stykker.
Wok'en opvarmes over kraftig varme, og olien tilsættes.
Stir-fry hvidløg og valnødder i 30 sekunder og tag dem op.
Porrer, peberfrugt og bladselleri stir-fryes, indtil de er knapt bløde.
Tomater, kinakål og ærter tilsættes og stir-fryes i 1-2 minutter.
Soya og honning røres sammen og tilsættes sammen med pasta, Fetina, valnødder, hvidløg og krydderurter. Det hele varmes igennem og smages evt. til med mere salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 7940 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne