Nudler i østerssauce med friske grøntsager

Nudler i østerssauce med friske grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Nudler

Oprindelsesland : Thailand

ThailandKilde : Shop Asia

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 grøn peber
1 rød peber
125 g.strimlet kål
2 spsk.vand
200 g.kinesiske æg nudler
4 tørrede kinesiske svampe
1 spsk.olie
3 fedhakket hvidløg
6 thailandske skalotteløg i skiver
2 stilkethailandske bladselleri i skiver
 
3 spsk.østerssauce
1 spsk.fiskesauce
1 spsk.kokossukker
50 g.usaltede hakkede jordnødder
 
Opskrift:
Kog æg nudlerne møre i en stor gryde kogende vand i ca. 5 minutter. Dryp godt af. Udblød svampene i varmt vand i 20 minutter og skær dem i tynde skiver. Varm olien op i en wok eller stor sauter pande, tilsæt hvidløg og sauter det i 1 minut. Tilsæt alle de øvrige ingredienser, undtagen jordnødder og nudler, og kog op. Skru ned for blusset og lad simre i 2 minutter, til grønsagerne er møre, men stadig sprøde. Rør de kogte nudler i og varm retten igennem i yderligere 1 minut, til nudlerne er gennemvarme. Drys med jordnødder





karakterer:
Opskriften er vist 19402 gange,
og udskrevet 351 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu