Pisang kerrie dengan klappa
Hovedingrediens : Nødder - Kokosnødder Indsendt : Red : |
|
|
Rist kokosmelet på en tør pande indtil det tager farve. Hæld over på en stor tallerken for at køle af.
Opvarm olien i en wok og steg løget heri. Tilsæt hvidløg, karry og sambal oelek. Rør grundigt. Skræl bananerne og skær i 4 cm store stykker. Kom dem i wokken og rør grundigt. Tilsæt kokosmælken, salt og sukker, rør varsomt og lad simre i 5 minutter. Server på en varm tallerken, strøet med ristet kokosmel. Tips: Banan og kokosnød karry (Pisang kerrie dengan klappa) |
|
Opskriften er vist 22916 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Ann-Sofie - 2013-03-08 09:24:11 Jeg lavede den med ris og kylling til, og så lidt mere kokosmælk og sambal oelek (for at få mere "sauce") og det smagte helt fantastisk! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne