Pisang kerrie dengan klappa

Pisang kerrie dengan klappa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Nødder - Kokosnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 spsk.kokosmel
1 spsk.jordnøddeolie
60 g.hakket løg
1 fedhvidløg, finthakket
2 tsk.karry
2 tsk.sambal oelek
4 faste bananer
1 dl.kokosmælk
1 tsk.salt
2 tsk.brun farin
 
Opskrift:
Rist kokosmelet på en tør pande indtil det tager farve. Hæld over på en stor tallerken for at køle af.

Opvarm olien i en wok og steg løget heri. Tilsæt hvidløg, karry og sambal oelek. Rør grundigt. Skræl bananerne og skær i 4 cm store stykker. Kom dem i wokken og rør grundigt. Tilsæt kokosmælken, salt og sukker, rør varsomt og lad simre i 5 minutter.

Server på en varm tallerken, strøet med ristet kokosmel.

Tips:

Banan og kokosnød karry (Pisang kerrie dengan klappa)





karakterer:
Opskriften er vist 22916 gange,
og udskrevet 328 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-08 09:24:11
Jeg lavede den med ris og kylling til, og så lidt mere kokosmælk og sambal oelek (for at få mere "sauce") og det smagte helt fantastisk!