Kalkun med tranebær-citrussauce

Kalkun med tranebær-citrussauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spsk.jordnøddeolie
500 g.kalkunbryst i skiver
2 spsk.forårsløg
200 g.courgetter
1 spsk.reven citronskal
¼ dl.Appelsinsaft, friskpresset
2 spsk.citronsaft, friskpresset
 dl.tranebærsauce
1 spsk.lys, tør Sherry
2 tsk.majsmel
 Friskkværnet, rød peber
 
Opskrift:
Skær kalkunbrystet i skiver og forårsløget samt courgetter i skrå skiver. Bland citronskal, saft, sauce, Sherry og majsmel i en lille kande. Varm en wok op og tilsæt jordnøddeolie. Når olien er rygende varm, tilsættes kalkunkødet. Rør 3 - 4 minutter, til kalkunkødet er mørt. Tag kødet op med en hulske, stil til side og hold kødet varmt.

Varm wokken op igen, tilsæt forårsløg, courgetter og rør i 2 minutter. Tilsæt sauce-blandingen og rør 1 minut. Kom kalkunkødet tilbage og rør i 2 minutter. Smag til med friskkværnet rød peber.





karakterer:
Opskriften er vist 11605 gange,
og udskrevet 204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu