Kalkun med tranebær-citrussauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Skær kalkunbrystet i skiver og forårsløget samt courgetter i skrå skiver.
Bland citronskal, saft, sauce, Sherry og majsmel i en lille kande.
Varm en wok op og tilsæt jordnøddeolie. Når olien er rygende varm, tilsættes kalkunkødet. Rør 3 - 4 minutter, til kalkunkødet er mørt. Tag kødet op med en hulske, stil til side og hold kødet varmt.
Varm wokken op igen, tilsæt forårsløg, courgetter og rør i 2 minutter. Tilsæt sauce-blandingen og rør 1 minut. Kom kalkunkødet tilbage og rør i 2 minutter. Smag til med friskkværnet rød peber. |
|
Opskriften er vist 11605 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne