And i blommesauce
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tag skindet af andebrystet, og skær det i tynde strimler. Skær kødet i tynde skiver og stil det til side.
Skær forårsløgene i tynde skiver. Bland vand, Sherry og blommesauce i en kande. Varm en wok op og tilsæt 1 spsk. jordnøddeolie. Når olien er rygende varm, sauteres andeskindet gyldent og sprødt i 2 - 3 minutter. Tag det op med en hulske, og dryp af på køkkenpapir. Tør wokken af og varm den op igen. Kom resten af olien i, og når den er rygende varm, tilsættes knust eller skiveskåret hvidløg, efter ½ minut andekødet, der steges 3 - 4 minutter, til det er brunet. Hæld blommesauce-blandingen i og steg videre et par minutter. Kom forårsløgene i, og efter 1 minut evt. soyasauce. Tag wokken af blusset og drys det sprøde andeskind over. Kogte, hvide ris og en frisk, grøn salat passer bedst til denne ret. |
|
Opskriften er vist 37050 gange,
og udskrevet 490 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne