Hvidløgskylling i fløde med østershatte
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingebrystet i mundrette stykker. Hak persillen og skær svampene i skiver.
Varm en wok, tilsæt jordnøddeoli. Når olien er rygende varm, tilsættes kyllingkødet. Rør i 4 minuttet, til kødet er hvidt. Tilsæt svampe og ost. Rør 1 minut. Tilsæt fløde og rør i 2 minutter. Suppler med lidt mere fløde hvis nødvendigt. Drys persillen i og smag til med salt og peber. Serveres med kogte kartofler eller nudler. |
|
Opskriften er vist 21688 gange,
og udskrevet 765 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Mikkel - 2011-07-09 12:04:08 Lavede den til kæresten, og det smagte virkelig lækkert.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne