Hvidløgskylling i fløde med østershatte

Hvidløgskylling i fløde med østershatte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kyllingebryst
100 g.hvidløgsost
1 spsk.jordnøddeolie
200 g.østershatte
¼-1 dl.kaffefløde
4 spsk.persille
 Friskkværnet, sort peber
 
Opskrift:
Skær kyllingebrystet i mundrette stykker. Hak persillen og skær svampene i skiver.

Varm en wok, tilsæt jordnøddeoli. Når olien er rygende varm, tilsættes kyllingkødet. Rør i 4 minuttet, til kødet er hvidt. Tilsæt svampe og ost. Rør 1 minut. Tilsæt fløde og rør i 2 minutter. Suppler med lidt mere fløde hvis nødvendigt.

Drys persillen i og smag til med salt og peber.

Serveres med kogte kartofler eller nudler.





karakterer:
Opskriften er vist 21688 gange,
og udskrevet 765 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-09 12:04:08
Lavede den til kæresten, og det smagte virkelig lækkert..