Kylling i rød karrypasta
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kyllingekødet i mundrette stykker og vend dem i melet. Ryst overskydende mel af. Varm en wok op og tilsæt jordnøddeolie. Når olien er rygende varm, steges kyllingestykkerne gyldne under omrøring i 3 - 4 minutter. Tag kødet op med en hulske og hold det varmt.
Hæld evt. olie af wokken og tør den. Varm den atter op og tilsæt karrypasta, lad det syde i 30 sekunder. Tilsæt jordnøddesmør og kokosmælk og bland grundigt. Rør til retten begynder at simre, tilsæt chili og fiskesauce og rør i 2 - 3 minutter. Kom kyllingestykkerne tilbage i saucen og lad simre i 3 minutter, til kødet er gennemvarmt. Smag til med peber og salt og drys evt. friske kokosflager over. Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 108127 gange,
og udskrevet 1082 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Josefine - 2014-03-12 17:18:38 Dette er en rigtig lækker ret og vi laver den ofte herhjemme. Man kan sagtens tilsætte diverse grøntsager - f.eks. peberfrugt, grønne bønner, "sugar snaps" (søde ærter) eller svampe. Vi blancherer gerne bønner og sugar snaps inden de kommer i retten og tilsætter dem samtidig med chili. Man kan evt. lade retten koge lidt inden man tilsætter kyllingen, så grøntsagerne når at blive kogt lidt i kokossaucen. :) Bethina - 2014-02-07 19:14:27 Mums det smager godt Kenneth1971 - 2011-08-20 19:06:53 Jeg synes det ligner Paneng gai der er dog ikke jordnødde smør i for så er det den amerikanske variant. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne