Kalvekød med lime og karrypasta
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt : |
|
|
Skær kalvekødet i tern á 3 x 3 cm. Halver babymajs, og udkern chilierne og skær dem i tynde ringe.
Varm en wok op, og tilsæt jordnøddeolie. Når olien er rygende varm, røres karrypastaen i. Efter ½ minut tilsættes kalvekød, der steger i 4 minutter, til det er gennemstegt. Tilsæt så majs, kokosmælk, limeskal, grøn chili og fiskesauce. Kog videre i 3 - 4 minutter, til væsken er reduceret til ca. ¼. Anret retten i et fad og drys røde chiliringe over.
Server langkornede, kogte, hvide ris til. |
|
Opskriften er vist 13438 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne