And med appelsin i wok

And med appelsin i wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.andebryst
1 spsk.jordnøddeolie
 Saft af 2 appelsiner
75 g.nippede mangtout ærter
0.25 tsk.salt
1 spsk.honning
3 spsk.kogende vand
5 omgange med peberkværnen
2 tsk.lys, tør Sherry/risvin
2 tsk.fintrevet appelsinskal
1 tsk.majsmel
250 g.lange, hvide ris
 
Opskrift:
Kog risene med 1 tsk. reven appelsinskal i vandet. Dryp af og hold risene varme. Skær andebrystet i 1 cm. brede skiver og mariner dem i salt, peber, majsmel, 1 tsk. reven appelsinskal og 1 tsk. Sherry eller risvin og bland godt. Pil appelsinerne og tag den hvide hinde omkring appelsinbådene af. Læg dem i en anden skål med 1 tsk. Sherry eller risvin og bland godt. I en tredie skål blandes honning og kogende vand. Pisk til honningen er opløst. Tag andestykkerne op med en hulske og hæld honningblandingen over. Varm en wok op, tilsæt jordnøddeolie. Når olien er rygende varm, kommes andestykker og marinade i. Steg i 3 minutter. Tilsæt appelsiner og ærter og steg videre i 2 - 3 minutter. Tag wokken af blusset og top and og grøntsager over den varme ris.





karakterer:
Opskriften er vist 40886 gange,
og udskrevet 900 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-12-14 20:06:37
svaret på hvornår appelsinsaften skal bruges kan jeg ikke se og er det rigtigt som der står at andestykkerne og marinaden skal på samtidigt det får det til a koge og ikke stege

  -   2013-04-28 18:15:46
Hvornår skal appelsinsaften bruges??