Svinekød med lycheefrugter
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Indsendt : Red : |
|
|
Udkern chilien og hak den fint.
Skær svinekødet i mundrette stykker og vend dem i hvedemel. Ryst overskydende mel af.
Varm en wok op og tilsæt jordnøddeolie. Når olien er rygende varm, tilsættes svinekødet, der sauteres gyldent i 3 - 4 minutter. Tag kødet op med en hulske og lad det dryppe af på køkkenrulle.
Tør panden af, varm den atter op og tilsæt karraypasta. Lad simre ½ minut, tilsæt kokosmælk, lychee-lage og laurbærblade. Rør godt, kog op til kogepunktet og tilsæt chili og fiskesauce. Lad det koge i 2 minutter, kom svinekød og lychee-frugter i saucen og småkog 3-4 minutter.
Tag laurbærblade op inden servering.
Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 8246 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne