Tunfiskesalat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : Red : |
|
|
Skræl agurken og hak den fint. Hæld olien fra tunen. Skær den i små stykker.
Hak 2 af de kogte æg og bland dem med fisken, den hakkede agurk og mayonnaisen. Smag til med krydderierne.
Skær salaten i strimler og læg dem i bunden af portionsglas. Fordel fiskeblandingen herover. Pynt hvert glas med oliven, dild og æggebåde. Kan serveres med: Ristet brød og smør. |
|
Opskriften er vist 20310 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne