Spinatpandekager
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pandekager:
Bland mel og salt og tilsæt mælk og vand, røres til dejen er glat. Æggene røres i et ad gangen. Pisk fløden stiv og tilsæt den. Spinaten tøes op og presses fri for væde, den hakkes med en kniv. Bland den drænede spinat forsigtigt i. Bag tynde pandekager i lidt smør ca. 20 cm. i diameter (de skal lige have lidt hjælp med en ske til at fordeles på panden). Fyld: Smelt smørret og tilsæt melet. Spæd op med aspargeslage og fløde. Bland aspargessnitter og rejer eller tun i og smag til med salt, peber og citronsaft. Kom en god spsk. fyld på hver pandekage og rul pandekagerne sammen om fyldet. Læg dem i et smurt ovnfast fad. Drys evt. med reven ost og et par smørklatter. Varmes i ovn ved 225 grader i ca. 12 min. Tips: Serveringsforslag: Frokost-/forret: Pynt med salatblade, tomatbåde og halve hårdkogte æg. Hovedret: Servér spinatpandekager til kogt torsk med grovflutes. |
|
Opskriften er vist 45480 gange,
og udskrevet 1032 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (167 stemmer) |
|
Kommentarer Fru Møller - 2011-01-21 12:01:54 Har lige lavet dem uden fløde. Udskiftede fløden med minimælk og brugte drænvandet fra spinaten istedet for alm. vand. De er fine grønne og nemme at stege tynde. En "gemme opskrift"! for mig :o) anonym - 2009-08-28 10:12:58 Der behøves overhovedet ikke alt den fløde, man kan nøjes med 1 dl til fyldet. Rigtig god opskrift! Madelskeren - 2005-01-01 01:01:01 Mmm.. Lyder som nogle gode pandekager! Mon man kan skifte fløden ud med mælk eller kaffefløde? Vil jeg prøve.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne