Varm tunsauce med pasta
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld tunen til afdrypning i en sigte.
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits løg og hvidløg i ca. 1 minut. Tilsæt tunen og de øvrige ingredienser. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 2 minutter. Smag saucen til. Ved servering: Læg tunsaucen lagvis med friskkogt pasta i en varm skål, og server osten i en skål ved siden af. Pynt med fintklippet frisk purløg. Server straks. |
|
Opskriften er vist 21169 gange,
og udskrevet 402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2024-04-08 21:46:39 Måske det skulle være ½ løg? Søren - 2024-03-25 13:05:09 5 hele løg? Christian - 2005-01-01 01:01:01 En ret der er meget billig, hvis lavet uden kapers og med letmælk i stedet for fløde+vand |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne