Lam, kogt i søde tomater, mandler og kartofler
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : |
|
|
Mariner lammet i hvidløg, safran, ingefær, paprika, peber, løg, stødt og hel kanel i 3-4 dage i køleskabet.
Tør kødstykkerne af. Brun kraftigt i olivenolie, tilsat resten af ingredienserne, på nær mandler, rosiner og kartofler. Kog sagte 2 - 2 ½ time ved konstant skumning. Lige inden kødet er mørt tilsættes resten (mandler, rosiner og kartofler) og retten koger ca. 20 minutter ekstra. Pynt med hakkede koriander/persille, og server retten med et godt brød til. |
|
Opskriften er vist 9660 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne