Tunpaté
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175 grader.
I en gryde svitses løget i olien. Tomaterne tilsættes sammen med laurbærblade, salt peber og timian. Lad det simre i ca. 5 min. Vandet fra tunen hældes fra, og tunen tilsættes. Bland det hele godt og sørg for at røre tunen godt ud.
Panden tages af varmen, og laurbærbladene tages op. Æggene piskes sammen og blandes i pandemixet.
Smør en form, der kan indeholde ca. 1,25 l. Pandemixet hældes op i formen og stilles i ovnen i ca. 1 time.
|
|
Opskriften er vist 28150 gange,
og udskrevet 615 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Jytte - 2023-01-31 15:42:06 Smager dejligt og nem at tilberede, så jeg brugt opskriften rigtig mange gange til glæde både for gæster og i det daglige. Jeg serverer den med kold cremefraiche dressing med en masse dild. Rasmus - 2020-06-10 19:28:20 Den er god alex - 2019-08-27 12:03:28 God pate nem at lave og snager godt på et stykke brod Jeg bruge to dåse tun saga det smager mere af tun dorthe - 2016-01-11 20:23:32 Lækker ret som jeg gerne kommer ca 3 fed hvidløg i også og en salat med spinat blade og æblestykker og puch ost skåret i små firkanter og måske et stykke brød til. Ole Hopff - 2012-12-14 19:26:48 Jeg kommer nogle gange ærter, ananasstykker og/eller champignon i, det giver en god forandring. anonym - 2012-08-13 09:55:56 Super god og nem frokost ret Hjemmekokken - 2005-01-01 01:01:01 En billig og (for) nem fiskepaté. Genial på frankbrød og god som forret. anonym - 2005-01-01 01:01:01 En lækker og billig fiskepate. Der kan tillige tilsættes 1 ds. torskerogn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne