Tun- og torskerognsfrikadeller
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tun findeles med en blende eller en gaffel. Løget hakkes og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser, farsen skal være fast.
Formes og steges som almindelige frikadeller. |
|
Opskriften er vist 66250 gange,
og udskrevet 1745 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (26 stemmer) |
|
Kommentarer J.L. - 2014-02-18 19:26:17 Virkelig lækker! Tilføj dild og citronsaft, det gør den bestemt mere spændende. Missrefsgaard - 2013-06-24 14:40:43 Smager rigtig godt, tilføjede frisk basilikum og hvidløg/chili pasta - men ikke sidste gang jeg laver denne ret Maria - 2011-06-13 19:14:16 Rigtig nem, hurtig og lækker opskrift! Inge V. - 2010-05-19 14:13:47 God og nem ret. Vi har lige spist den til frokost. Tror at lidt kapers eller hakkede oliven i farsen, vil være godt. LT - 2010-01-18 13:08:28 Lidt frisk chili, limejuice/skal, finthakkede forårsløg i stedet for almindelige løg og endelig lidt finthakket thai-basilikum: Hurtige Thai-fiskedeller. beckstouby - 2009-03-08 19:51:10 Lidt sjov konsistens - men god smag og ungerne var vilde med dem, så kan anbefales carsten - 2005-01-01 01:01:01 hurtig, nem, lækker anonym - 2005-01-01 01:01:01 Nem billig ret og så er den god. Prøv at komme dild eler andre "urter i til en forandring.Det gør den ikke ringer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne