Pirog med grønt og tun

Pirog med grønt og tun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
175 g.smør
300 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 tsk.eddike
1 æg
1 spsk.vand
 
 Fyld:
1 stortløg
1 spsk.olie
 dl.ris
 dl.vand
1 tsk.salt
1 lillerød peberfrugt
1 lillegrøn peberfrugt
250 g.champignon
1 dåsetun
150 g.kvark
 sammenpisket æg til pensling
 
Opskrift:
Smørret smuldres i melet. Salt, eddike, æg og vand tilsættes og dejen samles. Dejen rulles ud til et rektangel ca. 30*35 cm, der placeres på en bageplade med bagepapir. Champignoner skæres i kvarte, og peberfrugt skæres i tern. Løget hakkes og svitses i olien. Ris tilsættes og svitses med i nogle minutter. Vand hældes ved, og risene koges møre ca. 15-20 minutter. Når halvdelen af tiden er gået, tilsættes champignoner og peberfrugter. Risblandingen køles af. Tun og kvark blandes i risen, der fordeles i midten på dejen. Dejen pensles med æg på kanterne og foldes om risblandingen. Lukkes i begge ender og sættes på sammenføjningen. Pensles med æg og bages i en 225° varm ovn i 15-20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 14565 gange,
og udskrevet 371 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-19 22:25:02
Man kan køber færdig laver butterdej.