Vitello tonnato med fjerkræ
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Giv grøntbouillon og laurbærblad et opkog, læg kødet i, dæmp varmen og lad det simre under låg 6-8 minutter. Det skal være gennemkogt, uden at blive tørt. Tag kødet op, lad det afkøle. Blend tunfisk og ansjoser, rør saucen med mayonnaise til passende - ikke for lind - konsistens og smag til med kapers samt krydderier. Fordel saucen over kødet og lad det trække køligt til serveringen, hvor retten anrettes og serveres med tilbehøret
|
|
Opskriften er vist 11450 gange,
og udskrevet 301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-07-22 12:16:15 sennep...der mangler sennep Kit Louise Strand - 2011-06-15 15:15:56 Nej, Vitello Tonnato betyder kalvekød tilberedt med tun Michel - 2007-09-14 13:18:45 Frygteligt navn. Vitello tonato betyder kalvelårtunge. Har intet med fjerkræ at gøre Jette Dirksen - 2005-01-01 01:01:01 en dejlig let og velsmagende ret. Hele familien var begejstrede og retten er ikke tidskrævende at tilberede |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne