Tunfiskebøffer
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Indsendt : Red : |
|
|
Drys fisken med salt og peber.
Pres citronsaft over og pensel til sidst med olivenolie.
Grill dem i 4-5 minutter på hver side.
Tjek på det tykkeste sted på fisken, om den er gennemsteg. Spis friskkogte nye kartofler vendt i persillesmør til.
|
|
Opskriften er vist 20579 gange,
og udskrevet 373 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Eva - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig, nem opskrift..bøfferne bliver dejlig saftige, spiste dem dog med hollandaise sauce til..det passede bare perfekt til.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne