Tun- og kartoffelsalat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne til de er møre, men stadig faste.
Skær dem i halve eller kvarte afhængig af størrelse, mens de stadig er varme.
Vend dem med presset hvidløg, olie, eddike, salt, peber og hakket rødløg og lad salaten trække.
Halver tomaterne og bland dem med kartoflerne sammen med den afdryppede tun. Smag efter for salt og peber og drys med friskhakket persille. Server salaten med et godt brød. |
|
Opskriften er vist 11716 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne