Grillet tun
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Indsendt : Red : |
|
|
Skær tunkødet i 8 terninger. Bland olie med citronsaft og hvidløg, hæld den over tunkødet og mariner det i ca. 4 timer.
Grill det afdryppede tunkød over trækulsgløder eller steg det på en hed grillpande ca. 2 min. på hver side.
Server med salat og hvidløgsbrød. |
|
Opskriften er vist 22840 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne