Grillet tun a la nicoise
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Salat:
Nip bønnerne og kog dem i letsaltet vand 4-5 min. og lad dem afkøle. Skær kartoflerne i kvarter og vend dem med bønner, oliven, salat og lidt olivenolie. Krydr med salt og peber. Kog æggende til smilende æg ca. 7 minutter. Varm olien på en pande og steg tunen 2-3 min. Krydr med salt og peber. Server den stegt tun med Salade Nicoise citron og smilende æg til til. |
|
Opskriften er vist 26039 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne