Keftedes
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil og hak løg og hvidløg fint. Hæld væden fra dåse tomaterne, og lad dem dryppe godt af. Skær dem igennem og fjern kerne. Mos tomatkødet med en gaffel.
Bland det hakkede kød, med de finthakkede løg, de mosede tomater, krydderier og æg. Ælt massen til en ret fast fars. Form små kødboller eller pølser af farsen og steg dem 5-8 minutter på en pande i varm olie. serveres rygende varme med ris og tsatsíkji (agurkesalat) |
|
Opskriften er vist 43104 gange,
og udskrevet 1140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer jens - 2021-10-10 12:21:27 Hverken ris eller tsatsíkji nævnes i ingrediens listen. Hanne - 2014-10-12 14:39:55 hej, de hedder faktisk Köfte og ikke Kjeftedes :) amila - 2011-06-06 14:22:54 det smager super godt jtr - 2008-05-30 18:49:18 lækkert!!! De er bare gode. Grethe K - 2005-01-01 01:01:01 Lige efter vores smag. Såden skal det gøres. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne