Tunmedaljer med rejer og kaviar
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : |
|
|
Butterdejspladerne tør op og rulles ud til en rund plade, der afstikkes til medaljer, ca. 15 cm i diameter. Lægges på en smurt plade, prikkes let, pensles med æg og bager på næstnederste rille ved 200° i 15 min.
Den afdryppede tunfisk og ægget moses sammen med en gaffel, blandes i mayonnaise med creme fraîche og godt med klippet purløg, smages til med sennep, citronsaft og peber. Kom lidt fyld oven på hver medalje og pynt med rejer, kaviar og en kvist dild. |
|
Opskriften er vist 20966 gange,
og udskrevet 1026 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Stinne - 2005-01-01 01:01:01 man behøver kun at bruge creme fraiche:) hvis man vilo live lidt sundt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne