Kartoffel- og tunfiskesalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Læg kartoflerne i en gryde og hæld vand på så de lige er dækket. Bring i kog ved jævn varme. Læg bønnerne i en dampindsats eller kurv og placer den ovenpå kartoflerne. Læg låg på og damp bønnerne i 5 min.
Tag bønnerne fra varmen og afkøl dem.
Fortsæt kogningen til kartoflerne er møre, ca. 15 min. Læg kartoflerne i en skål og hæld dressingen over. Afkøl. Riv salaten i mundrette bidder og læg dem i en salatskål. Skiv agurken og kom den i. Rens og skiv radiserne og læg dem i skålen. Halver og tilsæt tomaterne. Bland til sidst kartofler, dressing og grønne bønner i. Bland forsigtigt salaten. Skær æggene i både og læg æg og tunfisk ovenpå salaten. Drys med kapers og server straks. |
|
Opskriften er vist 13205 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne