Kartoffel- og tunfiskesalat

Kartoffel- og tunfiskesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
185 g.tunfisk i vand, afdryppet
500 g.små nye kartofler
125 g.grønne bønner, rensede og halverede
0.66 dl.let vinaigrette dressing
12 salatblade
1 agurk
4 store.radiser
8 cherrytomater
4 hårdkogte æg
2 tsk.kapers
 
Opskrift:
Læg kartoflerne i en gryde og hæld vand på så de lige er dækket. Bring i kog ved jævn varme. Læg bønnerne i en dampindsats eller kurv og placer den ovenpå kartoflerne. Læg låg på og damp bønnerne i 5 min. Tag bønnerne fra varmen og afkøl dem.

Fortsæt kogningen til kartoflerne er møre, ca. 15 min. Læg kartoflerne i en skål og hæld dressingen over. Afkøl.

Riv salaten i mundrette bidder og læg dem i en salatskål. Skiv agurken og kom den i. Rens og skiv radiserne og læg dem i skålen. Halver og tilsæt tomaterne. Bland til sidst kartofler, dressing og grønne bønner i. Bland forsigtigt salaten. Skær æggene i både og læg æg og tunfisk ovenpå salaten. Drys med kapers og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 13259 gange,
og udskrevet 248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu