Havets frugter
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Indsendt : |
|
|
Pastaen koges al dente i letsaltet vand.
Tunfisken skæres i tern, 1 cm. Peberfrugterne skæres i små tern. Løget hakkes og tomaterne skæres i både. Olien varmes op i en gryde, svits løg og tomater. Tilsæt tunfisken, steg et par min. Tilsæt peberfrugter, majs og citronsaft. Det hele koger i 3-4 min. Smag til med salt og peber. Den varme afdryppede pasta vendes i tunfiskeretten. Pyntes med friskklippet purløg. Server flute til. |
|
Opskriften er vist 9669 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne