Tunpostej med grapefrugt

Tunpostej med grapefrugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.tun i vand
 Revet skal af 1 grapefrugt
75 g.brødkrumme
2 tsk.hakket løg
1 sammenpisket æg
 Peber
 
Opskrift:
Mos tunen jævn, rør derefter resten af ingredienserne i med peber efter smag. Hæld det i en smurt 450 g form og glat overfladen. Bag postejen ca. 40 minutter ved 180 grader. Server afkølet med rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 10469 gange,
og udskrevet 118 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu