Vestindisk tunfiskerisotto
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Oprindelsesland : Vestindien Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene i kogende vand 10 minutter. Dryp dem godt af. Varm olien i en gryde. Svits løg og peberfrugt heri til de er bløde. Rør karryen i og svits den med 2 minutter. Rør så jordnødder, æble og citronsaft, æbletern, sukker og peber i. Bring det i kog og rør det godt sammen. Bland ris og tun i og lad det småkoge 10 minutter til risene er møre. Smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 17213 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (80 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne