Krebsehaler med ratatouille
Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Tø krebsehalerne op.
Varm ratatouille i en gryde sammen med hvidløg. Smag til med salt, peber og citron. Tilsæt krebsehalerne og varm dem hurtigt heri og vend med plukket koriander. Server retten som den er eller evt. med kogte ris eller en sprød grøn salat. |
|
Opskriften er vist 19288 gange,
og udskrevet 386 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne