Tun med gemelli pasta
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen al dente og lad den dryppe af i en sigte. Steg tunmedaillonerne 3-4 minutter på hver side og tag dem op af panden og hold dem varme. I samme pande steges nu de strimlede peberfrugter, porrer og agurker til de er let møre. Tilsidst vendes oliven og pasta i og det hele varmes godt igennem og smages til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 8600 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne