Tun med gemelli pasta

Tun med gemelli pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 medailloner af tun (á 75 g)
 salt
 peber
120 g.gemelli pasta (evt. kvickly)
1 strimlet peberfrugt
1 strimlet renset porre
12 sorte oliven uden sten
0.33 agurk, strimlet
 olivenolie
 
Opskrift:
Kog pastaen al dente og lad den dryppe af i en sigte. Steg tunmedaillonerne 3-4 minutter på hver side og tag dem op af panden og hold dem varme. I samme pande steges nu de strimlede peberfrugter, porrer og agurker til de er let møre. Tilsidst vendes oliven og pasta i og det hele varmes godt igennem og smages til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 8600 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu