Mousse af tunfisk
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : Red : |
|
|
Udblød husblas i koldt vand i ca. 5 min. Mos tunfisken til fin pure sammen med citronsaft, kvark, salt og peber. Smelt husblasen og rør det i tunmoussen. Stil moussen i køleskab. Lav små kugler af moussen med ske og læg dem pænt på tallerken sammen med purløg og kapers. Moussen kan holde i 2-3 dage i køleskab.
|
|
Opskriften er vist 33587 gange,
og udskrevet 953 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-06-07 18:34:31 drop husblassen den er ikke nødvendig Hanne - 2005-01-01 01:01:01 Smagen er dejlig, men efter min mening er portionen for lille til 4 personer. Yun Mousse elsker - 2005-01-01 01:01:01 Pynt evt. med rejer og server med salat, dild dressing og lune flûtes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne