Marineret frisk tunfilet med salat af rødbede og mango
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Indsendt : Red : |
|
|
Fisken saltes let med fint havsalt ca. et døgn.
Rødbeden rives på råkostjern og blancheres i kogende vand. Kom den straks i koldt vand og sigt væden fra, marinér den med lidt citronsaft salt og peber.
Fisken skæres i super tynde skiver og lægges i vifte på tallerken.
Dryp fileten med lidt meldon salt, frisk kværnet peber og lidt citronsaft.
Skræl mangoen og riv den på råkost jern og vend den med rødbeden.
Anret en lille formet top af rødbede og mango i fiskeviftens midte og pynt med et lille æg af den helt lette rygeost og lidt kørvel.
|
|
Opskriften er vist 13380 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne