Citronmarineret tunfilet med råsyltet løgtoppe
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Indsendt : Red : |
|
|
Skær forårsløgene på skrå i stykker på 2-3cm. Blancheres så der er lidt bid i (sprøde) afkøles. Citronolie, saften fra en citron piskes sammen med olien, salt/peber til den er samlet.
Anretning: Kom 2 skiver tun på hver tallerken, citronolien pensles på tunskiverne. Vend forårsløgene i citronmarinaden og kom dem på midten af de marinerede tun filet. Omkranses ved serveringen af spændene friske salater som eks. rucola, lollarossa. Her til et godt brød. |
|
Opskriften er vist 17072 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne