Citronmarineret tunfilet med råsyltet løgtoppe

Citronmarineret tunfilet med råsyltet løgtoppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 storetynde skiver FRISK tunfilet
1 citron
1 dl.jomfruolie
1 bdt.(6stk.) forårsløg
1 spsk.hvidvins eddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær forårsløgene på skrå i stykker på 2-3cm. Blancheres så der er lidt bid i (sprøde) afkøles. Citronolie, saften fra en citron piskes sammen med olien, salt/peber til den er samlet.

Anretning:
Kom 2 skiver tun på hver tallerken, citronolien pensles på tunskiverne. Vend forårsløgene i citronmarinaden og kom dem på midten af de marinerede tun filet. Omkranses ved serveringen af spændene friske salater som eks. rucola, lollarossa.

Her til et godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 17013 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu