Frisk tun med tomater
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Løget pilles og skæres i skiver.
Tunbøfferne skylles og duppes tørre. Salt og peber kommes i en dyb tallerken sammen med hvedemelet og tunbøfferne vendes i melet. Tunbøfferne kommes på en pande uden fedtstof og steges så de bliver gyldne på begge sider. De må kun steges til de er gennemstegte så de ikke bliver seje og kedelige. Det kan de godt blive hvis de steger for længe. Imens kommes de hakkede tomater på en anden pande. Sammen med løg, hvidløg, de mosede ansjoser, basilikum, persille og laurbærblade. Grønsagerne steger sammen i ca. 5 min. herefter slukkes for varmen. Når tunbøfferne er gennemstegte anrettes de ovenpå grønsagerne i den anden pande og de sorte oliven drysses på. Det hele får lov til at tage smag af hinanden og stege blidt videre på eftervarmen af panden i ca. 5 min. Retten serveres med f.eks. pasta eller ris til. |
|
Opskriften er vist 24355 gange,
og udskrevet 638 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-10-13 17:57:55 Kartoffelmos er også en glimrende mulighed Sonny - 2005-01-01 01:01:01 Tun skal være rå i midten, ikke gennemstegt... stine - 2005-01-01 01:01:01 det er bare det bedste jeg nogen sinde har smagt..!!!!!! Familien på 3. sal - 2005-01-01 01:01:01 Det lyder rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne