Tunfiskemousse
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld olien/vand fra tunfisken. Mos tunfisken i en skål med en elpisker eller gaffel. Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier. Rør det hele sammen og smag til.
Fyld moussen i en postejform eller en skål. Stil den tildækket i køleskab i mindst ½ dag. Pynt med brøndkarse før serveringen. Moussen kan også anrettes portionsvis med salatblade, citronbåde, brøndkarse og ristet brød/flute. |
|
Opskriften er vist 69439 gange,
og udskrevet 1774 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Sandra - 2015-01-05 23:47:56 Hvorfor skal der smør i? Det har jeg aldrig gjordt den bliver da vild fed fjotte(tanja) - 2011-08-01 15:44:56 altid et hit anonym - 2006-12-28 13:01:02 opskriften er identisk med opskriften fra Karolinebogen 2. carina - 2005-01-01 01:01:01 Suppler gerne med hakkede kaspers og cornichoner. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne