Tunbrød
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : Red : |
|
|
Rør ost, æggeblomme, løg, oregano, salt og peber sammen. Pisk hviderne stive og vend dem i osteblandingen.
Flæk franskbrødet på langs i 4 skiver og rist dem på begge sider. Lad tunen dryppe af og fordel den på brødskiverne. Dæk tunen med tomatskiver og drys med salt. Læg ostemassen på og gratiner brødene i en forvarmet ovn i ca. 15 minutter ved 225 Serveres med en god salat |
|
Opskriften er vist 19400 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne