Stegte kammuslinger med peberfrugt og hvidvinssauce
Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm lidt smør på en pande og rist kammuslingerne 3 - 4 minutter.
Krydr med salt og peber og tag dem fra panden.
Sauter løg og peberfrugt i 2 - 3 minutter og tilsæt hvidvin. Lad det reducerer til ¼ del og rør det kolde smør i. Tilsæt koriander og hæld saucen henover de gode kammuslinger. Server evt. med kogte ris eller et godt brød. |
|
Opskriften er vist 82641 gange,
og udskrevet 2248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Hening Virsøe - 2009-08-15 10:28:01 Pas på med stegning af kammuslinger. De skal ikke gennemsteges, nen være glasagtige indvendig. Efter forsigtig stegning gennemskæres kammuslingerne horisontalt, og kan vendes på panden et øjeblik - kun et øjeblik. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne