Stegte kammuslinger med peberfrugt og hvidvinssauce

Stegte kammuslinger med peberfrugt og hvidvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Stegte kammuslinger med peberfrugt og hvidvinssauce, billede 4 Stegte kammuslinger med peberfrugt og hvidvinssauce, billede 1 Stegte kammuslinger med peberfrugt og hvidvinssauce, billede 2 Stegte kammuslinger med peberfrugt og hvidvinssauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.kammuslinger
1 fint snittet skalotteløg
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
2 dl.tør hvidvin
1 spsk.koldt smør
 frisk koriander
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm lidt smør på en pande og rist kammuslingerne 3 - 4 minutter. Krydr med salt og peber og tag dem fra panden.

Sauter løg og peberfrugt i 2 - 3 minutter og tilsæt hvidvin. Lad det reducerer til ¼ del og rør det kolde smør i. Tilsæt koriander og hæld saucen henover de gode kammuslinger.

Server evt. med kogte ris eller et godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 82646 gange,
og udskrevet 2248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-15 10:28:01
Pas på med stegning af kammuslinger. De skal ikke gennemsteges, nen være glasagtige indvendig. Efter forsigtig stegning gennemskæres kammuslingerne horisontalt, og kan vendes på panden et øjeblik - kun et øjeblik.